BUY NOW For Sale 70%!
buy viagra

Viagra dhe perdorimi i saj

Ushtrime 2 (Gjirafa) Leaderboard Viagra është efektive, por me efektet anësore mund të mos ia vlejë

Viagra është trajtimi më efektiv për impotence, por gjithashtu ka një shkallë të lartë të efekteve anësore se sa zgjidhjet tjera sipas një analize të bërë në 150 teste.

article-health-viagra Viagra është efektive, por me efektet anësore mund të mos ia vlejë

Viagra përgjithësisht është e njohur si sildenafil. Meshkujt të cilët janë të brengosur për efektet anësore të viagrës si, kokëdhembja, skuqjet, keqtretjet dhe kongjestion i hundës mund të fillojnë me Cialis-in që në përgjithësi është e njohur si tadalafil, raportojnë hulumtuesit në European Urology. Nëse kjo nuk është efektive, burrat në disa vende mund të provojnë Zydena (udenafil).

Shumë meshkuj kanë problem të marrin ose të mbajnë erekcion (nrgritje), veçanërisht deri sa kalon një moshë, – por impotenca gjithashtu e njohur si ED nuk është një pjesë e plakjes natyrale, sipas U.S. National Institutes of Health.

Një rishikim i ri krahason shtatë terapi të përbashkëta të ED, të gjitha që i përkasin një grupi të medikamenteve të quajtura phosphodiesterase 5 frenues (PDE5i’s). Ato funksionojnë si pengues të një enzimi i cili mund të reduktoj potencën e një erekcioni.

Viagra, Cialis, Levitra (vardenafil) dhe Stendra (avanafil) të gjitha funksionojnë në këtë mënyrë dhe janë aprovuar për përdorim në Amerikë ndërsa barnat shtesë Zydena, Helleva (lodenafil) dhe Mvix (mirodenafil) janë të aprovuara vetëm në vendet tjera.

PDE5i’s konsiderohen si zgjedhje e terapisë së parë për ED, por ato janë efektive vetëm për 60% deri 80% e meshkujve të cilët i provojnë ato, dhe shumë prej tyre ndalojnë së përdoruri, sipas Dr. Alexander W. Pastuszak të Baylor College of Medicine’s departamenti i urologjisë në Huston, Texas. Ai nuk ishte pjesë e studimit të ri.

Hulumtuesit e University of Zyrich (Universitetit të Cyrih), Swiss Federal Institute of Tecnology (Instuti Federal Zvicerian i Teknologjisë), dhe Maastricht University Medical Centre (Qendra mjeksore e Universitetit të Maastricht) në Holandë, rishikuan 82 studime të efektit të medikamenteve dhe 72 studime për zbulimin e efekteve anësore.

Trajtimet janë të gjitha më efektive se sa placebo (barna qetësues) për të trajtuar impotencën dhe në përgjithësi janë më të sigurt dhe më rezistencë, thonë autorët.

Një doze prej 50 apo 100 mg të Viagra-s ka dalë të jetë trajtimi më efektiv. Ka funksionuar rreth 50 % më mirë se sa një qetësues. Dozat më të vogla ishin më pak efektive. Stendra, me dozën duke filluar prej 50 deri 200 mg, ishte me efektivitet nga më të ulëtat, vetëm 20% deri 30% më efektive se placebo (qetësues).

Doza 50 mg e Standra-s ishte e lidhur me shkallën më të ultë të efekteve anësore të çdo medikamenti – 8.5%. Doza 20 mg e Levitra-s kishte shkallën më të lartë të efekteve anësore: 25%. Dozat më të larta të Viagra-s dhe Cialis kanë shkaktuar efekte anësore mes 21% dhe 22%.

“Viagra ka një efikasitet të treguar dhe profil të sigurt dhe mbetet një zgjidhje e rëndësishme i trajtimit për burrat me impotencë” një zëdhënës për Pfizer, përpunues i barnave, tha në një deklaratë për Reuters Health. “Viagra është studjuar më shumë se 15 vite në më shumë se 136 teste të kompletuara dhe që janë ende ne vazhdim e sipër duke përfshirë më shumë se 23.000 meshkuj me ED.’’

Efektet anësore varen nga medikamentet që përdoren dhe çfarë enzime të tjera medikamentet mund të pengojnë, tha Pastuszak në një email dërguar Reuters Health. Njëra nga efektet kryesore anësore të Viagra-s janë ndryshimet vizuale, kurse Cialis më shumë shkakton dhimbje të muskujve.

Në përgjithësi këto lloje të barnave ED mund të shkaktojnë një rënie të presionit të gjakut, sepse ato janë vasodilator, që bëjnë hapjen e enëve të gjakut, tha ai. Ai shtoi se ato nuk duhet të përdoren me medikamente të zemrës që përmbajnë nitratë pasi që ato mund të shkaktojnë një rënie të shpejtë të presionit të gjakut.

“Efektet tjera anësore përfshijnë skuqje të fytyrës, kongjestion, kokëdhembje dhe trazim të stomakut” tha Pastuszak.

“Burrat ankohen për efektet anësore, por më shumë për mungesën e efikasitetit” tha ai. “Barnat nuk janë për të gjithë, jo domosdoshmërish ato mund t’i ndihmojnë një mashkulli me impotencë të rëndë, siç mund të funksionojë me një ED (impotence) mesatare apo më të lehtë.”

Urologjistët tani më do të kenë një kuptueshmëri të efektivitetit dhe efekteve anësore të ED terapive në dispozicion, kështu që rezultatet e reja nuk do të jenë befasuese, tha ai.

Vetë Cialis duhet të merret përditë, të gjitha zgjdhjet e tjera janë me veprim më të shkurtër, kështu që meshkujt kanë mundësi t’i provojnë disa dhe të shohin se cila vepron më mire, tha ai.

Mjekët duhet të diskutojnë me kujdes pritjet dhe efektet e trajtimeve të zgjidhjeve të ndryshme me pacientët, përpara se të zgjedhin terapinë, shkruajnë autorët.

Disa pacientë me ED duan efikasitet të menjëhershëm në kosto të efekteve të larta anësore, kurse disa të tjerë nuk e duan një gjë të tillë. ©Motivim.com

Lexo edhe:
Si ta lexoni gjuhën tuaj 9 gjëra që mund të ju mësojë çdo mashkull muskulor... Ushtrimet më të mira me pajisje 10 mënyra për të ngrënë më shumë perime për mëngje... 10 mënyra për të djegur 60% të kalorive në çdo stë... Rosticeritë me nivel të lartë të yndyrës dhe sheqe... 5 elementet kryesore për humbje peshe të suksesshm... Çfarë ndodhë me dhjamin kur humbni peshë?
Source: http://motivim.com/viagra-eshte-efektive-por-me-efektet-anesore-mund-mos-vleje/


.
Viagra dhe perdorimi i saj, viagra tolerance Viagra online australia paypal

Viagra dhe perdorimi i saj Viagra dhe perdorimi i saj - Paule Salomon
Viagra dhe perdorimi i saj Viagra dhe perdorimi i saj - - HB MONTE
Viagra dhe perdorimi i saj Viagra dhe perdorimi i saj
Viagra dhe perdorimi i saj Sildenafil - Wikipedia
Viagra dhe perdorimi i saj VIAGRA (sildenafil)
Viagra dhe perdorimi i saj Absolute Anonymity Fast Delivery - Viagra Boston
Buy kamagra 100mg Online - RSM Enterprises manufacturers of Cage Rage - Shipping Worldwide Cialis Nasil Icilir Flibanserin - Wikipedia Hacer un encargo por viagra, comprar sildenafil en espaa - Tatotz Is It Safe To Take Viagra (Sildenafil) Every Day? Canadian Köpa Viagra Frn Sverige Apotek p Nätet ProVIGRAX, la viagra natural sin receta mdica Herbalia Should You Take Viagra If You Don't Have ED? Men's Health .